veel belangstelling voor deltion autosportklas

Deltion Autosportklas

De Deltion Autosportklas is vorig jaar opgericht met als doel jongeren in een aansprekende omgeving praktijkervaring op te laten doen. Afgelopen schooljaar hebben acht studenten van de niveau-4 opleiding Motorvoertuigentechniek succesvol deelgenomen aan de klas. Het programma van de Autosportklas bestaat uit theorielessen, praktijklessen, gastcolleges, workshops en excursies gericht op de autosport en het onderhouden van de rallyauto´s en servicevoertuigen van het Deltion Rallyteam.

Open Dagen

Deltion organiseert vrijdag 20 en zaterdag 21 januari haar jaarlijkse Open Dagen. Jongeren die geïnteresseerd zijn in de opleiding Motorvoertuigentechniek en eventuele deelname aan de Deltion Autosportklas kunnen vrijdag 20 januari van 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag 21 januari van 10.00 tot 14.00 uur een voorlichtingspresentatie bijwonen over de opleiding en de Deltion Autosportklas. Tijdens de Open Dagen zijn tevens studenten uit de Deltion Autosportklas aanwezig om de jongeren van informatie en advies te voorzien.

Deltion Rallyteam 2012

De studenten uit de Deltion Autosportklas zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van de rallyauto´s van het Deltion Rallyteam. Afgelopen jaar heeft het Deltion Rallyteam met drie rallyauto´s deelgenomen aan het Open Nederlands Rallykampioenschap en het Short Rallykampioenschap. Voor rallyseizoen 2012 heeft er een wisseling qua rijders en navigatoren plaatsgevonden. Nieuwkomers Kevin Kooijman en Hans van Goor nemen het stokje over van Dick Bloemendaal en Arjan Wissink. Kooijman en Van Goor verschijnen in de Nissan 350Z aan de start van het Open Nederlands Rallykampioenschap.

Het Deltion Rallyteam wordt ondersteund door; het Ministerie van Defensie, Schutte Informatisering, Aldiver, Kroes Autoschadeherstelbedrijf, Securitas, Broekhuis Verzekeringen, Wevers Sport, De Kleine Reclame, Hekon Valentijn, BioMCN, Automotive Pro, Salland Olie en Delta Press. Meer informatie over het Deltion Rallyteam en de autosportklas staat op www.deltion.nl/rallyteam . Daarnaast zijn de ontwikkelingen rondom het Deltion Rallyteam te volgen via Twitter #Deltionrally .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.