Home / archiefcentraal / valentijnsconcert rebecca steenbergen en band

valentijnsconcert rebecca steenbergen en band

Gospelzangeres Rebecca Steenbergen houdt in samenwerking met De Koningshof Party & Events, een Valentijnsconcert op zaterdag 11 februari in De Koningshof in Urk. De zaal is vanaf 19.30 uur open. Aanvang concert 20.00 uur. Tijdens het concert zijn er gastoptredens van Gerben Schenk en Vocalgroup Flevox.

Verras je geliefde, of je vriend(in), oma, moeder met een heerlijke avond uit. Beluister de vele bekende lovesongs. Kaarten voor het concert zijn 10 euro inclusief welkomstcocktail. Kaarten voor het dinerbuffet en Valentijnsconcert zijn 25 euro per persoon inclusief welkomstcocktail. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Optie#1 en Boekhandel Koster te Urk, maar ook bij De Fakkel in Emmeloord en via de website www.rebeccamusic.nl

Win kaarten voor het Valentijnsconcert

Verras jouw geliefde tijdens deze romantische avond door een speciale liefdesboodschap te sturen voor woensdag 8 februari naar info@rebeccamusic.nl en laat deze verwerken in het concert. Dit kan via een tekst, maar ook door middel van een filmpje. Is jouw liefdesboodschap het meest bijzonder of romantisch? Dan maak jij kans op twee gratis toegangskaarten.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.