Home / archiefcentraal / usv viert feest

usv viert feest

Veel bezoekers hadden zich uitgedost in prachtige kleding met dito kapsels, brillen en schoenen uit de jaren ‘70, ’80 en ‘90.

De playbackshow was een succes. Melinda Runhart, Niek Runhart, Jeen Bos, Evert Kuterman en Cor Kremer werden de grote winnaars van deze show. De potpourri met als titel De vrolijke noot in crisistijd brachten zij op een komische en originele manier ten gehore en tonele. Uitstekende tweede werden Ard Kremer en Gerjan Kok met het nummer Wat zou je doen van Marco Borsato en Ali B. Het derde elftal onder leiding van Bertus Brasjen overtuigden de circa 250 gasten ook van hun muzikale kwaliteiten en veroverden met hun medley de derde plaats.

De band Reflex gaf na de gebruikelijke verloting een swingend muzikaal optreden. Tot in de kleine uurtjes bleken zij met gevarieerde muziek in staat de feestvierders op de lichtgevende dansvloer te houden en vermaken.

door Peter Meijerink

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.