usv heeft punten laten liggen

USV is druk in de weer op de voetbalvelden. Na de winst tegen Protos (3-1), heeft de Zwolse club dinsdag 24 januari punten laten liggen… Ze verloren met 2-0 van derdeklasser SV Zwolle. Het jeugdige eerste elftal van USV had lang zicht op goed resultaat, maar kreeg diep in de slotfase toch nog twee tegentreffers om de oren.

Zondag 29 januari speelde USV op het kunstgras van Raalte tegen de plaatselijke vierdeklasser. USV verloor terecht met 2-0.

Als de weersomstandigheden het toelaten zet USV de winterse oefenreeks voort met twee thuiswedstrijden. Dinsdag 31 januari spelen ze om 19.30 uur tegen Avereest. Zondag 5 februari staat er om 12.00 een wedstrijd gepland tegen de amateurs van Heracles uit Almelo.

De overige seniorenteams werken op zondag 5 februari vanaf 10.00 uur een onderling toernooi af. Daarna is er voor de liefhebbers warme snert in het clubgebouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.