uitvaartkoor zoekt tenoren

oep.”

De eerste kennismakingsbijeenkomst vindt plaats op zaterdag 4 februari van 10.30 uur tot 12.00 uur in de Hoofdhof 26 te Berkum. “Op deze bijeenkomst zullen de plannen worden toegelicht, en wordt er een proefrepetitie gehouden rond de twee werken ‘Cent mille chansons’ van Michel Magne en het ‘Ave Verum Corpus’ van W.A. Mozart. Daarna zullen er afspraken worden gemaakt voor een auditie,” vult Flip Jonkman aan. “Er worden redelijk hoge eisen gesteld aan de deelname aan een uitvaartkoor, omdat men zingt in kleine bezetting en voornamelijk a capella zal zingen. Dirigent Joan Jonkman, afgestudeerd aan het Zwolse Conservatorium en dochter van Flip Jonkman, hoopt een goed Uitvaartkoor te kunnen samenstellen.” Verder hopen de initiatiefnemers en dirigente nog wel op de aanmelding van meerdere tenoren.

Voor informatie kan je je wenden tot Rene Luijpen via luijpenm@xs4all.nl of 0572-390829 en via Flip Jonkman via flipjonkman@hotmail.com of 0572-392494.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.