Home / archiefcentraal / twee mannen aangehouden na winkeldiefstal

twee mannen aangehouden na winkeldiefstal

De politie heeft maandagochtend een melding gehad van een winkeldiefstal bij een winkel aan de Julianastraat in Hardenberg. Een man had een aantal zaken bij de kassa afgerekend terwijl een andere man gereedschap uit de winkel bleek te hebben weggenomen zonder dit te betalen.

Vervolgens gingen beiden er in een auto vandoor. Op basis van een signalement werd er uitgekeken naar de twee en op de N377 werd door de politie de auto van de twee gesignaleerd. Een 52-jarige man uit Coevorden en een 41-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats werden op de Molenbelt in Coevorden aangehouden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.