Home / archiefcentraal / turnwedstrijd gestaakt

turnwedstrijd gestaakt

Marianne van Ittersum kwam niet mee in het turnniveau en moest genoegen nemen met een plaats in de onderste regionen.

De senioren gingen prima van start, maar aan het einde van de wedstrijd viel het licht uit. Het bleek om een stroomstoring te gaan die een groot deel van Emmeloord in het donker zette. De wedstrijd werd gestaakt. Door het goede optreden van de organisatie was iedereen in staat op een georganiseerde manier de sporthal te verlaten.

Er zal door de regioleiding nog een beslissing worden genomen hoe nu om te gaan met de uitslagen van deze wedstrijd. Volgende week zal een groot deel van GVN in aktie komen voor de tweede wedstrijd van de 3 de divisie in Deventer.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.