tuin en lifestyle lezing

“Onze veranderde lifestyle maakt dat onze tuinen meer op woonkamers gaan lijken. De tuinen in Nederland verstenen in hoog tempo. Met name starters op de woningmarkt en tweeverdieners hebben weinig aandacht voor groen,” vertelt bestuurslid Marian Hemmes van Groei en Bloei Ommen. “Deze presentatie belicht een andere manier van kijken naar vormgeving en geeft volop inspiratie over hoe je de tuin meer bij je interieur betrekt. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere materiaal- en kleurgebruik, zicht op de tuin, spiegeling en herhaling, opvallend meubilair geïnspireerd door de natuur en ontwerpen op basis van een concept. Een presentatie die zeker ook een jonger publiek zal aanspreken”.

Tevens zal tijdens de lezing aandacht besteedt worden aan het tuinontwerp ‘Het zilveren paviljoen’, waarmee Jacqueline Volkers in 2011 de eerste prijs won op het Tuinenfestival van Appeltern. Meer info op www.ommen.groei.nl.