tribute to the cats band in dalfsen

Na een succesvol optreden in 2011 komt de Tribute To the Cats Band dit jaar opnieuw naar de Trefkoele in Dalfsen voor avondvullend optreden. De Volendamse band brengt de beste muzieknummers uit de jaren ’60 en ’70 ten gehore op zaterdag 18 februari.

De acht mans formatie van de Tribute To The Cats Band doet oude tijden herleven. Grote hits uit de jaren ’60 en ’70 komen voorbij deze avond, zoals ‘One Way Wind’, ‘Lea’ en ‘Why’. Dit stukje nostalgie wordt vooral gewaardeerd bij veertigers, vijftigers en zestigers. Maar ook oudere jongeren vormen een steeds grotere doelgroep.

Kaarten voor het optreden zijn verkrijgbaar bij boekhandel Primera aan de Prinsenstraat in Dalfsen en in het sportcafé van de Trefkoele. Reserveren kan ook via telefoonnummer 0529-432338.

Het optreden begint om 21.00 uur, de zaal is open vanaf 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.