tien kilo eraf in tien weken

Het succes van het programma is gebaseerd op twee pijlers. Allereerst het voedingsadvies, waarbij een ieder, op basis van een persoonlijke intake, weekmenu’s krijgt aangeboden die bij haar of hem passen. Wekelijks wordt dit in groepsverband aangevuld met specifieke voedingsadviezen. De tweede pijler is het twee keer in de week sporten, gericht op vetverbranding (cardio- en krachttraining). Hierbij krijgt iedere deelnemer begeleiding, waarbij de zwaarte van het programma op de persoon wordt afgestemd.

Inmiddels zijn er al ruim 80 personen volgens dit programma in 10 weken met succes afgevallen. Ook is er op verzoek van verschillende deelnemers een nazorgprogramma gestart, waarbij eens in de drie weken ervaringen worden uitgewisseld. Eind januari is er zowel in Nieuwleusen als in Balkbrug een mogelijkheid om aan dit programma deel te nemen. Het is goed daarbij te bedenken dat het voedingsdeel door veel zorgverzekeringen wordt vergoed.

Er zijn proeflessen op 10 januari om 18.30 uur en 20.00 uur in Nieuwleusen en op 12 januari om 19.00 uur in Balkbrug. Opgeven bij Helios: 0529 – 484375 of bij Gemma Beauty & Balance: 0529 – 484048.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.