themadienst voor roemenie

De commissie wil, als blijk van waardering voor de gulle gaven, zich in de avonddienst van 5 februari presenteren en vertellen over het vele werk dat in Roemenie wordt verricht.

Deze avonddienst zal in het teken staan van het thema: Wie niet waagt, die niet wint. Er wordt gezongen, er zal een korte overdenking zijn en aan de hand van een fotopresentatie zal verslag worden gedaan van de werkzaamheden. Medewerking aan deze avond wordt verleend door de band Root7 uit Den Ham. De dienst start om 19.00 uur in de protestantse kerk in Lemele.

De volgende spullen kan de RAC goed gebruiken voor de actiedag die op 17 maart wordt gehouden: baby- en kinderkleding, speelgoed en boeken. Voor Lemele en omstreken kun je deze spullen vóór 10 maart inleveren op het adres van Fenny Voortman: Lemelerweg 25a te Lemele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.