team veilig op weg bezoekt cbs cazimier

Leerlingen van groep 7 en 8 krijgen theorieles aan de hand van een dvd en een antwoordstrook. Daarna gaan de kinderen naar buiten om een praktijkles te volgen. Daar staat de Veilig op Weg-demonstratie-vrachtauto klaar en kunnen de leerlingen ervaren wat ze zojuist tijdens de theorie hebben geleerd.

Tijdens de lessen leren de kinderen een tweetal vuistregels van de transportondernemers. Zodat ze veilig en bewust kunnen omgaan met vrachtauto’s in het verkeer en om hun verkeersveiligheid voor nu en voor later te vergroten. De organisatie onderstreept dat het verbeteren van de verkeersveiligheid een gezamenlijke verantwoordelijkheid is van alle verkeersdeelnemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.