sv dalfsen gedropt

Koud maar droog. Dat waren de meteorologische elementen van de dropping, die zaterdag 28 januari bij SV Dalfsen plaatsvond. De kantine van de Dalfser voetbalclub was speciaal voor deze avond gezellig ingericht.

Deelnemers mochten na aanmelding meteen plaats nemen in de gereedstaande transportbus. Zij werden allen gedropt in de bossen nabij Partycentrum Het Boskamp. Het enige aanknooppunt waren rood-wit gekleurde linten, die de route markeerden.

Het werd de SVD´ers niet gemakkelijk gemaakt… Onderweg moesten ze niet alleen vragen beantwoorden, ook werd er een vijftal bemande posten aangedaan. Hier stonden verschillende opdrachten gereed, zoals een race op een reuze skippyslang, spijkerslaan, bierfietsen en eiermeppen. Ook de ´Mystery Guest´ ontbrak dit jaar niet. Menig team had moeite om de beroemde Dalfsenaar Jan Wittenberg te ontmaskeren. De deelnemers werden onderweg getrakteerd op warme snert en een broodje worst. Na een stevige wandeling konden de teams plaats nemen in de warme kantine, waar een eindspel wachtte. Terwijl het Rad van Avontuur flink in de rondte draaide gingen de hapjes rond.

Omstreeks middernacht werden de winnaars bekend gemaakt. Na vier overwinningen op rij door het team De Schilderswijk, ging de ´Nachtspiegel´ dit jaar naar het team van de Buut´n Bukkums. Op de prijsuitreiking volgde een woordje namens het bestuur van SV Dalfsen, waarbij de debuterende organisatie hartelijk bedankt werd. Als dank kregen de organisatoren een toepasselijke kruik Soccerbitter uitgereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.