Home / archiefcentraal / succesvolle a capellagroep naar ommen

succesvolle a capellagroep naar ommen

De succesvolle a-capellagroep iNtrmzzo, staat op vrijdag 10 februari om 20.15 uur in Theater Carrousel in Ommen met de voorstelling ‘Close II Perfection’. De vier heren zijn met hun ‘absurd vocal comedy’ een graag geziene gast op vele Europese festivals.

Speciaal voor senioren die liever niet alleen naar het theater gaan of geen vervoer hebben, is Theater Carrousel aangesloten bij Stichting Vier het Leven. Onder gezellige begeleiding kunnen liefhebbers tegen een kleine meerprijs naar het theater. Vier Het Leven zorgt voor vervoer, begeleiding, eersterangs kaarten, gezelschap en consumpties.

Kaarten á 18 euro zijn verkrijgbaar via www.theatercarrousel.nl, info@theatercarrousel.nl, 06-20691091 of koop de kaarten bij de VVV Ommen via 0529-451638. De kassa van het theater is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open voor verkoop. Gebruik maken van Vier het Leven? Bestel de kaarten dan niet via het Theater Carrousel, maar bel op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur met Vier Het Leven via 035-5245156.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.