Home / archiefcentraal / stichting vier het leven

stichting vier het leven

Het nieuwe theaterprogramma voor de maanden januari t/m april van Stichting Vier het Leven is bekend. Stichting Vier het Leven houdt door heel Nederland compleet verzorgde sociaal culturele activiteiten voor ouderen en pakt zo op een positieve manier eenzaamheid aan. Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ zetten meer dan zeshonderd vrijwilligers zich tijdens theater- en concertbezoeken in voor een professionele begeleiding, waarbij aandacht voor het individu centraal staat. Einddoel is het verwezenlijken van een sprankelende ervaring waar de ouderen nog lang van nagenieten.

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij:

Ellen Kohrman

Regiocoördinator Zwolle/Vechtdal

06-28 96 97 98

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.