Home / archiefcentraal / steps groep gvo maakt doorstart

steps groep gvo maakt doorstart

Ondanks de toegenomen concurrentie en het aanbod in nieuwe dans- en fitnessrages zoals zumba en body combat is er nog steeds veel vraag naar de traditionele stepsles. “De sportschool is voor de meesten van ons geen optie”, zegt Mirjam Löwik. “De groep wilde graag samen blijven, daar komt bij dat het ook flink in de portemonnee scheelt en dat is ook niet onbelangrijk in deze economisch pittige tijden. Bovendien hebben we hier in de Slaghen enorm veel ruimte en dat traint ook lekker.”

Trainster Danielle hoopt met afwisselende lessen en pittige danspasjes een leuk en gevarieerd uur neer te zetten, want: “Steps is een uitstekende sport om het jaar gezond te beginnen, je verbrand veel calorieën, het is goed voor de spieren en je coördinatie en daarnaast ook nog eens ontzettend leuk om te doen.”

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.