Home / archiefcentraal / staatssecretaris veldhuijzen naar ommen

staatssecretaris veldhuijzen naar ommen

Mevrouw Marlies Veldhuijzen van Zanten-Hyllner bezoekt voorafgaand aan de openbare bijeenkomst, die om 19.45 uur begint in de Kern en om ongeveer 21.00 uur eindigt, de Hoekstee. Daar wordt ze geïnformeerd over het werk in de Hoekstee en Oldenhaghen en ook over de ontwikkelingen van de zorg in de gemeente. Iedereen is op de openbare bijeenkomst, die door het CDA Ommen belegd wordt, van harte welkom. Na een korte inleiding gaat ze in gesprek met de mensen in de zaal.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.