Home / archiefcentraal / sportverkiezing ommen groot succes

sportverkiezing ommen groot succes

De eerste echte sportverkiezing in Ommen was een groot succes. In een volle theaterzaal van de Carrousel beet oud elfstedentocht winnaar en oud-Ommenaar Reinier Paping de spits af. De bijna 81 jarige Paping wist het publiek flink te boeien door te vertellen over zijn sportloopbaan. Peter Lenderink kreeg als talent de eerste prijs uit handen van Paping.

Jan Smit mocht als voorzitter van de jury de pluim uitdelen aan de veteranen van OVC’21 die tijdens een wedstrijd hun teamgenoot Freddy Marsman met succes wisten te reanimeren. De sportvrouw van Ommen werd Sharon Hendriks, die met haar schaats en skeelersuccesen een goed 2011 had gehad. Haar vader nam de prijs in ontvangst omdat ze naar de Weissensee was.

Wethouder Lagas mocht de prijs voor de beste sportman aan BMX rijder Martijn Jaspers uitreiken, die in een dankwoord iedereen bedankte die had mee geholpen om de verkiezingen anders te doen, waar hij heel blij mee was. ” Ik hoop hier volgend jaar weer te staan”.

Wethouder Scheele mocht tenslotte de beste sportploeg naar voren roepen. Dat werden de dames van OZC die in 2011 weer waren gepromoveerd naar de eerste klasse. Na de vele gelukwensen was het na afloop nog gezellig toeven in de Carrousel. Het was een zeer geslaagde avond waarbij Ommen zich goed heeft laten zien. Er kwamen bijna 5000 stemmen binnen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.