spillers open beerzerveld

De 25-jarige Kist, afkomstig uit buurdorp Vroomshoop, versloeg in de finale de ervaren Engelsman Tony O’Shea op imponerende wijze: met 7-5. Hiermee geeft de oud-deelnemer van het prestigieuze Spillers Open toernooi in Beerzerveld de dartsport een enorme boost. Jarenlang was Christian Kist namelijk een graag geziene gast op het jaarlijkse toernooi van dartvereniging ‘De Spillers’, die komend weekend alweer haar tiende editie beleeft. Café Restaurant Beerzerveld (Café Geert in de volksmond) is al jarenlang de uitvalbasis van de darters uit Beerzerveld en omgeving. Vrijdagavond vindt tevens het koppeltoernooi plaats.

Het jaarlijkse Spillers Open gaat volgens de darters gepaard met een ongedwongen sfeer, veel gezelligheid en een hoog dartniveau, dat zich afgelopen zondag openbaarde doordat oud-winnaar Kist wereldnieuws werd in het dart gekke Engeland en ook het oosten van het land op zijn kop zette.

Inschrijven voor het toernooi kan zaterdag 21 januari nog tot 13.00 uur, het toernooi start om 13.30 uur. Opgave is nu al mogelijk bij Café Geert Alberts (tel: 0523-251361). Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro per persoon en maakt tevens deel uit van het prijzengeld. Na de poulefase volgt er een 501 Knock-Out systeem met een verliezers- en winnaarsronde. Stiekem hoopt de organisatie, die zaterdag haar eerste decennium van de Spillers Open viert, dat de nieuwe Lakeside Kampioen nog even langs wipt op het toernooi waar hij ooit furore maakte als darter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.