sjanne damesmode pakt uit met allure

Door Nanda van Spijker –

De feestweek gaat op maandag 12 maart van start, waar vier dagen lang iedere dag een luxueuze metamorfose wordt weggeven. Met de finaledag op zaterdag 17 maart: De dag waarop de vier gelukkige winnaars het eindresultaat laten zien. “En dat gebeurt op een bijzondere wijze, maar daar ga ik nog niets over loslaten. Dat is een verrassing,” vertelt Jeannet met vrolijke geheimzinnigheid.

“Iedere klant die vanaf heden bij Sjanne Mode een prachtige kledingset aanschaft, kan zich inschrijven voor de metamorfose.”De gedaanteverandering gebeurt, volgens Jeannet, op zeer uitgebreide wijze. “De kleding wordt samen met ons uitgekozen, met oog voor kleur en styling. Maar ook bijpassende schoenen, verzorgde nagels, een nieuw kapsel gecombineerd met prachtige make-up behoren tot de nieuwe look. Daarbij houden we rekening met de persoonlijke wensen van de persoon in kwestie, met als sluitstuk een fotosessie van het geheel.”

Inschrijven voor de metamorfose is mogelijk tot en met maandag vijf maart. Naast de vele cadeautjes die klanten krijgen bij besteding in de winkel, staat de hele week cappuccino of thee met wat lekkers klaar. “De manier waarop we de klanten benaderen, wordt gewaardeerd, ontdek ik uit ervaring.

Het draait om de persoonlijke aandacht voor de klant.” Jeannet komt daarom ook bij de mensen thuis. “Ik geef als personal shopper kledingadvies. Samen met de klant doorlopen we de garderobekast, bekijken we wat mag blijven hangen en wat eruit kan. Hiermee krijg je nieuwe inzichten vanuit je bestaande collectie. Dan wordt ook duidelijk wat er nog ontbreekt in je garderobe. Kledingstukken waar afscheid van gedaan wordt, gaat naar Stichting Orange Babies.

Ook is het mogelijk om ondersteuning te bieden met het kleden bij bijzondere gelegenheden. Te denken valt aan feestelijke kleding tijdens bijvoorbeeld een bruiloft of presentatie. “Met een professioneel oog voor stijl en detail zorg ik ervoor dat de persoon die dag perfect gekleed voor de dag komt.” Het idee voor personal shopper is ontstaan na gespeeld te hebben met de gedachte om een webwinkel te starten, waarbij Jeannet het gevoel kreeg directe verbondenheid met de klant te missen. “Ik blijf liever persoonlijk in contact met de klant, thuis én in de winkel.” Sjanne Mode Prinsenstraat 3b in Dalfsen.