Home / archiefcentraal / shebob spettert tijdens jazzclub

shebob spettert tijdens jazzclub

Tijdens de maandelijkse matinee op zondag 22 januari speelde de JazzClub Hardenberg met het sextet She Bop. De foyer van theater de Voorveghter was goed gevuld. Het concert begon direct spetterend en gaande de matinee ontstond er een goede wisselwerking tussen het sextet en aanwezigen, hetgeen zich uitte in meeklappen en uitbundig applaudisseren.

De prestaties van zangeres Linda Westera en de haar begeleidende muzikanten was van een hoog niveau. De dynamiek en muzikaliteit van de band in z’n geheel als wel die van de veelvuldig aan bod komende solisten was overweldigend en een woord top. Deze kenmerken kwamen tot uiting in een afwisselend repertoire, dat op een unieke eigen en energieke wijze werd gebracht. Anderzijds liet zangeres Linda Westera horen, hoe prachtig een eigen geschreven ballad kan klinken. Volgens de organisatoren is zij een jazz-zangeres van klasse, die door haar enthousiasme de haar begeleidende muzikanten tot grote prestaties weet te brengen.

Veel waardering en applaus van de aanwezigen was dan ook het eindresultaat van deze succesvolle en zeer muzikaal ingevulde matinee van de Jazzclub Hardenberg. Het volgende matinee is op 26 februari met Quatre Tickets de Swing.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.