Home / archiefcentraal / sfeervol samen gedenken

sfeervol samen gedenken

Vele mensen verzamelden zich eind 2011 in het schemer op de begraafplaatsen Laarmanshoek en Welsum om samen dierbaren te gedenken. Op de achtergrond klonk de Midwinterhoorn. De begraafplaatsen waren sfeervol verlicht met fakkels en bij de ingang kreeg men een lichtje mee. Er werd geluisterd naar pakkende teksten en ingezonden persoonlijke gedichten, en de daarbij de passende muziek.

In Ommen las Stadsdichter Jannes Kuik twee gedichten uit eigen werk. Ook de Lowland Brigade Pipe Band was present met doedelzakspelers. Er kwamen vele fijne reacties los toen een ieder weer huiswaarts keerde. De beide avonden werden gehouden door Uitvaartverzorging Vechtdal.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.