schrijfster kirstin rozema in ommen

Daarna luisteren ze naar en kunnen ze vragen stellen aan Kirstin. Ook kunnen ze het museum bekijken.

De uit Almelo afkomstige Kirstin Rozema (1967) schreef verschillende kinderboeken, zoals Knopen in je touw, Tess en het geheim van het oude boek en recent Agent 0-0, dat geïllustreerd werd door het elfjarige tekentalent Ulas Kaya. Vlak voor haar komst naar Ommen verschijnt haar nieuwste boek Floorpower. Daarnaast zal Kirstin een tipje van de sluier oplichten rondom het boek Heldenbende; een spannend jongensboek dat eind 2011 is afgerond. Als je wil komen, het is op 29 januari van 12.00 tot 15.00 uur en kost 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.