Home / archiefcentraal / schrijf nu in voor loopclinic aco van elderen

schrijf nu in voor loopclinic aco van elderen

ACO – Van Elderen houdt op zaterdag 14 april de Volvo Furness Car Halve Marathon, een vijf en een tien kilometer wedstrijdloop. Ter voorbereiding op één van deze wedstrijden wordt door

ACO – Van Elderen een loopclinic gehouden. Lopers die deelnemen aan de clinic komen goed voorbereid aan de start van de wedstrijd.

De start van de clinic is dinsdagavond 31 januari 2012 om 19.30 uur en vindt wekelijks plaats op de atletiekbaan van ACO – van Elderen in Ommen. De laatste training is op 3 april 2012. Hiervoor betalen de sportievelingen slechts 40 euro waarbij ook nog het inschrijfgeld van de wedstrijd is inbegrepen. Vorig jaar hebben reeds vele lopers de clinic gevolgd en dankzij de goede begeleiding van deskundige, ervaren en gediplomeerde trainers hebben zij de wedstrijd naar tevredenheid uitgelopen. De clinic bestaat niet alleen uit looptraining, maar ook de theoretische kant van het hardlopen wordt belicht.

De halve marathon is ‘de groenste van Nederland’ en loopt door het prachtige Vechtdal. Uit reacties van deelnemende atleten van voorgaande jaren blijkt dat deelnemen aan de ‘prachtige halve’ naast soms afzien, ook vooral genieten is van de mooie omgeving. Vanaf het startpunt op de atletiekbaan van ACO – Van Elderen op het nieuwe sportpark Westbroek, gaan de lopers de natuur in. Het parcours is niet alleen erg ‘groen’, maar ook snel.

ACO-leden betalen alleen het inschrijfgeld voor de te lopen wedstrijd. Als klap op de vuurpijl krijgen de lopers na afloop van de wedstrijdloop nog twee maanden gratis training bij ACO – Van Elderen. Geïnteresseerden kunnen alle info vinden op www.acovanelderen.nl of in contact treden met één van de trainers.

De trainers Cor Bronk – 0529-454077 (corbronk@hetnet.nl) of Harry Boer – 0529-454110 (harry-jannyboer@planet.nl) geven je graag een antwoord op al uw vragen. Ook kun je je bij één van hen aanmelden.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.