Home / archiefcentraal / scheele opent expositie malikov

scheele opent expositie malikov

Wethouder Scheele heeft zaterdag 14 januari de expositie van schilderijen van Azat Malikov en vijf van zijn leerlingen officieel geopend. De wethouder refereerde aan het gemak waarmee Azat Malikov mensen voor zich weet te winnen. De wethouder heeft het aan den lijve ondervonden, tijdens de verbouwing in het gemeentehuis daagde Malikov hem en collega Lagas uit de schilderskwast ter hand te nemen.

Op dezelfde wijze prikkelt hij zijn leerlingen de talenten die zij hebben te ontwikkelen. Inspirerend, uitdagend en altijd positief. De wethouder sprak met elk van de exposanten en aan het eind van de bijeenkomst moest er een potje schaak gespeeld worden, ook een idee van Malikov. De expositie is tot 11 februari tijdens de openingsuren in de bibliotheek aan de Chevalleraustraat te bezichtigen.

De exposities in de bibliotheek zijn een activiteit van Ccoba, de culturele commissie bibliotheekactiviteiten van de bibliotheek. Elke zes weken is er een nieuwe expositie. Vaak schilderkunst maar ook keramiek en fotografie. Tientallen kunstenaars uit Ommen en omgeving hebben inmiddels al eens in de bibliotheek geëxposeerd.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.