Home / archiefcentraal / samen op stap in 2012

samen op stap in 2012

Nieuw in 2012

Even een dag, middag of avond er tussen uit met vrienden, familie of collega’s? Energiek bezig zijn, cultuur snuiven of heerlijk ontspannen? Dat kan allemaal in de Overijsselse regio’s rondom Zwolle, Vechtdal Overijssel, IJsseldelta en WaterReijk Weerribben Wieden. In de nieuwe gids is een gevarieerd aanbod aan culturele, sportieve, avontuurlijke, creatieve en gezellige groepsuitjes terug te vinden.

Nieuw zijn onder meer een rondvaart door de grachten van Zwolle, een stadswandeling in Kampen, creatieve workshops en een Snorfiets Foto Safari. Ook Varen met de Ottersloep, een SMS arrangement of Dafje Holland behoren tot de mogelijkheden. De brochure is gratis verkrijgbaar bij de VVV kantoren in bovengenoemde regio’s.

De Lyric: origineel groepsuitje

De Lyric is een kruising tussen een elektrische step en een snowboard. Een stoer apparaat met één voorwiel, twee achterwielen met terreinbanden en een flexibel board. Het is gemakkelijk te besturen, waardoor iedereen de unieke beleving om geruisloos voort te zoeven binnen handbereik heeft. Met de Lyric Motion maak je een tour door Zwolle of de omgeving van het Vechtdal. De Lyric Action is bedoeld voor meer uitdaging en een action-parcours met hindernissen.

Kijk voor het complete aanbod groepsuitjes, informatie en prijzen op de site. Voor uitgebreide informatie of reserveringen kun je contact opnemen met Overijsseltrips, 038-4222299 of info@overijsseltrips.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.