rustige jaarwisseling het lijkt wel lente

De hulpdiensten zijn een aantal keren uitgerukt voor groter werk. Aan de Giethemer Hooiweg wordt een woningbrand gemeld in verband met een rieten kap. En aan de Langsweg in Dalmsholte is ook brand geweest in een agrarisch bedrijf. Over de grootte van de branden is ons nog niks bekend.

De brandweer is ook op pad geweest voor het verbranden van wat ze noemen afval en rommel’ in Nieuwleusen en ook vloog aan de Strenkhaarsweg in Lemelerveld een container in de fik.

Vuurwerk afsteken heeft – voor zover me meegekregen hebben – geen problemen opgeleverd. Het was helder en zacht weer. Het leek een lenteavond, dus kon het knallen en schieten in alle rust afgewerkt worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.