ruim duizend handtekeningen

Ruim duizend handtekeningen zijn er opgehaald. Gerrit Jan Kok, gedeputeerde van de Provincie Overijssel, neemt ze in ontvangst op donderdag 9 februari in Balkbrug. De handtekeningen ondersteunen massaal de mening van Plaatselijk Belang Balkbrug, met betrekking tot de voorgestelde oplossingen voor de N377.

De N377 doorsnijdt Balkbrug. Plaatselijk Belang Balkbrug heeft voorgesteld om een tunnel aan te leggen ter hoogte van de kruising. Dit met als doel om het Oost-West verkeer (van beide kanten) goed te laten doorstromen, zoals de Provincie dat wil. Hierdoor zal het plaatselijke verkeer Noord-Zuid gelijkvloers blijven en krijgt het centrum van Balkbrug een rustiger beeld.

Volgens een verkeersmodel van de Gemeente Hardenberg komen er dagelijks zo´n 22.900 verkeersbewegingen door Balkbrug, tussen de kruising en de N48 (weg Hoogeveen-Raalte). Volgens een model van de Provincie Overijssel ligt dit aantal op 17.500.

Omdat de heer Kok als gedeputeerde de aanpassing in portefeuille heeft, is hij hiervoor benaderd. Voordat de handtekeningen worden overhandigd, zal Plaatselijk Belang Balkbrug een banner onthullen. Hierop is op een ludieke wijze de kruising met een tunnel uitgebeeld. Het geeft een sfeerbeeld van het streven van het Plaatselijk Belang: ´Doorstroming en Leefbaarheid´.

De onthulling vindt plaats op donderdag 9 februari om 16.30 uur bij Plus Markt Nanning aan de N377. Aansluitend worden de handtekeningen aan Gerrit Jan Kok aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.