Home / archiefcentraal / rommelmarkt myosotis

rommelmarkt myosotis

De rommelmarkt van Myosotis gaat weer van start op zaterdag 28 januari om 9.00 uur in een loods van de O.C.B. in Ommen. Tijdens deze rommelmarkt is er snert, kruidkoek en arretjescake verkrijgbaar. De rommelmarkt zal duren tot 13.00 uur.

Wie bruikbare spullen heeft voor de markt, kan dit inleveren op woensdag 25 en donderdag 26 januari van 13.00 tot 16.30 uur en op vrijdag 27 januari van 9.00 tot 12.00 uur. Ook is er op deze tijden gelegenheid om oud metaal (bijvoorbeeld rood en geel koper) en ijzer in te leveren. Het inleveren van materiaal kan bij de loods van de O.C.B., Haven Oost 30, achter Kreplametaal. De opbrengst van de rommelmarkt gaat naar projecten in Oekraïne.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de familie Dunnewind, telefoonnummer 0529-454126.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.