Home / archiefcentraal / roely jansen exposeert in dalmsholte

roely jansen exposeert in dalmsholte

De Heinose kunstenares Roely Jansen exposeert haar werk in het Heileuvers Schilderijenhuis in Dalmsholte. Jansen maakt vooral abstracte acryl- schilderijen in ingetogen kleuren. Wit en blauw voeren de boventoon, met hier en daar enkele grijstinten.

Tot 8 februari kunt u het werk bewonderen in Heileuvers Schilderijenhuis aan de Dalmsholterdijk 17. De openingstijden zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.