Home / archiefcentraal / rijbewijskeuring voordelig en eenvoudig

rijbewijskeuring voordelig en eenvoudig

Regelzorg hanteert aantrekkelijke tarieven voor alle rijbewijskeuringen en heeft keuze uit meer dan 225 locaties. Voor informatie of het maken van een afspraak kun je niet terecht bij de locatie zelf maar dien je contact op te nemen met het landelijk afsprakenbureau via 088-2323300 of op www.regelzorg.nl

Het is raadzaam direct na de herinneringsbrief van het RDW een afspraak te maken, want de hele procedure kan soms enkele maanden in beslag nemen. Wie goedgekeurd is ontvangt een Verklaring van Geschiktheid. Daarmee kan tot een jaar na afgifte een nieuw rijbewijs worden aangevraagd.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.