regiobijeenkomst van de hobby computer club

In de komende bijeenkomst van de Hobby Computer Club worden tijdens het eerste uur LibreOffice en OpenOffice gedemostreerd, het volledig gratis Office pakket, waarvan gezegd wordt dat het kan wedijveren met het dure Microsoft Office. Het bestaat uit een tekstverwerker, rekenblad en een presentatieprogramma. Na de pauze kan men persoonlijke vragen stellen over de computer.

Datum: donderdag 26 januari 2012 van 10.00 tot 12.30 uur in het Landstede College, Stadionplein 11 in Zwolle. Belangstellenden en introducés uit de wijde omgeving van Zwolle zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.