Home / archiefcentraal / prijzen voor ommer judokas

prijzen voor ommer judokas

De 33ste editie van het Judo Wintertoernooi in Dedemsvaart heeft zaterdag 14 januari plaatsgevonden. Een aantal judoka’s van Sportcentrum Emsland uit Ommen was aanwezig om deel te nemen in de verschillende leeftijd- en gewichtsklassen. Het was een pittig toernooi met ruim zeshonderd deelnemers uit heel Nederland.

Er werden meerdere prijzen meegenomen naar Ommen: Daan Schreurs en Robin Verbeek werden beide kampioen. Iwan Lubbers en Nina Zandman kwamen uit op een tweede plek en een derde plek werd ingenomen door Lars Brinkhuis. Antonie Zandman werd tenslotte vierde.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.