presentatie onderzoek lotgenotencontact

Henrike Ophoff en Gerien Goldsteen, studenten Pedagogiek aan de Hogeschool Windesheim, komen maandagavond 16 januari in het Vechtgenotenhuis een presentatie geven over hun onderzoek ‘Hoe kan er invulling gegeven worden aan lotgenotencontact van jongeren?’ Deze avond is voor iedereen toegankelijk en er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. De presentatie begint om 20.00 uur, de inloop is vanaf 19.30 uur.

Vechtgenotenhuis, voor (ex) kankerpati├źnten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, telefoonnummer: 06-39032263, e-mail: vechtgenoten@live.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.