Home / archiefcentraal / politieauto betrokken bij dodelijk ongeval

politieauto betrokken bij dodelijk ongeval

De politieauto reed naar aanleiding van een melding over de N34 vanuit de richting Hardenberg in de richting van Coevorden. Ter hoogte van de Hardenbergse woonwijk De Marslanden stak vlak voor de auto plotseling een persoon de N34 over.

De bestuurder van de politieauto kon de persoon niet meer ontwijken en er volgde een aanrijding. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan de gevolgen van de aanrijding.

De politieauto was op het moment van de aanrijding op weg naar een melding van ongeregeldheden bij een horecagelegenheid in Hardenberg. Naar de precieze toedracht van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

Omdat bij het ongeval een auto van Politie IJsselland betrokken is, wordt dit onderzoek zoals gebruikelijk gedaan door de Rijksrecherche. Het technisch onderzoek wordt uitgevoerd door de Verkeerongevallenanalyse van Politie Twente.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.