podia rood van de aco atleten

ACO Van Elderen heeft weer goede prestaties behaald afgelopen weekend. Maar liefst vijf ACO atleten wisten een podiumplek te bemachtigen: twee keer goud, twee keer zilver en één keer brons. 24 Atleten van ACO van Elderen schreven zich in voor de Hondsrugcross in Emmen en de Ten Broeke Crossloop in Lemelerveld.

Bij de Hondsrugcross van zaterdag 28 januari scoorde Yvonne Meijer de beste tijd op de achtduizend meter. Ze pakte rigoureus door en kon haar tempo goed hoog houden. Ze finishte in een tijd van 36,47 minuten.

De Ten Broeke Crossloop vond zondag 29 februari plaats in Lemelerveld. Op de vijfduizend meter van de heren passeerde Martin Breunissen als tweede de finish, met een snelle tijd van 17.00 minuten. Gertin Roke werd derde met een tijd van 17.02.

Bij de dames pakte het anders uit. Marije Dankelman pakte direct de koppositie en stond die ook niet meer af. Ze finishte met een grandioze tijd van 19.48 minuten. Marije werd op de voet gevolgd door Giny Dunnewind, haar tijd was 20.08.

Zo is ACO van Elderen al met al goed op weg naar de Nederlandse Kampioenschappen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.