Home / archiefcentraal / passend weer bij aco crossloop ommen

passend weer bij aco crossloop ommen

Op de 1,2 kilometer wist bij de jongens Jorick Rijkeboer te winnen met een tijd van 6.23 minuten, met op de tweede plaats Ingmar Bouwman, hij finishte na 6.59 minuten. Bij de meisjes was Suzan Ruitenberg de snelste met een tijd van 7.03 minuten. Tweede werd Susanne Hiltjesdam met een tijd van 7.38 minuten. Op de 2,5 kilometer was bij de jongens Nick Marsman de snelste met een tijd van 12.41 minuten en bij de meisjes heeft Inga Bakker gewonnen in 13.47 minuten.

De 5 kilometer werd gewonnen door Dennis de Vries, hij kwam over de finish in 19.18 minuten. Bij de dames onder 35 was Ilse Pullen de snelste op de 5 kilometer met een tijd van 21.19 minuten. Tweede werd Savanna Warmink in 23.10 minuten. Bij de categorie dames 50+ kwam Gerda Willems als eerste over de finish in 25.13 minuten met als tweede Marry de Lange met een tijd van 27.17 minuten.

.

De 10 kilometer werd bij de heren gewonnen door Johan Hulzebos met een tijd van 37.50 minuten. Bij de dames was Evelien Besten van ACO van Elderen de snelste met een tijd van 47.23 minuten. Tweede op deze afstand was Sonja Braakman van ACO van Elderen in 53.57 minuten. Kijk voor de volledige uitslagen op www.acovanelderen.nl

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.