Home / archiefcentraal / overgoor mede eigenaar autobedrijf nijboer

overgoor mede eigenaar autobedrijf nijboer

Frank Overgoor is sinds kort mede-eigenaar van Autobedrijf Harry Nijboer in Lemelerveld. Hij versterkt Harry en Maria Nijboer in de directie. Frank zal op termijn het bedrijf van de familie Nijboer overnemen. “Nadat Frank tien jaar met hart en ziel als verkoper heeft gewerkt was hij toe aan een nieuwe uitdaging”, vertellen Harry en Maria. “ We zijn blij om nu officieel te kunnen melden dat Frank deze uitdaging binnen ons bedrijf gevonden heeft. Het is belangrijk dat hiermee de opgebouwde kennis en ervaring in huis blijft.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.