Home / archiefcentraal / optreden stuwzangers in holtenbroek

optreden stuwzangers in holtenbroek

Anita (PvdA) herkende de dirigent Flip Jonkman. Zij zijn nog collega’s geweest bij de toenmalige W.M.O. Anita Wink heeft in haar portefeuille Inburgering en Integratie. Dat de inburgering alhier vlot verloopt was goed merkbaar. Ook gingen velen uit het aanwezige muliticulturele gezelschap graag op de foto met een stuwzanger. Het werd een bijzondere avond, waarvan ook Tweede Kamerlid Eddy van Hijum, woonachtig in Laag Zuthem, heeft genoten.

Of het koor ook nog eens Den Haag optreden? Dat zou best eens kunnen na de gemaakte contacten. Kleurrijk Zwolle is het jaar goed begonnen maar dat is ook zeker wel van toepassing voor het spontane gezelschap zangers uit Vilsteren en omgeving.

door Flip Jonkman

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.