optreden shebop in hardenberg

JazzClub Hardenberg ontvangt op zondagmiddag 22 januari de sextet Shebop. Het gaat om een muzikaal zestal dat zich bezig houdt met funky jazz en schwung. Ze spelen liedjes uit de vroege jaren ’30 tot de hipste tunes van vandaag. Linda Westera is met haar bluesachtige stem de zangeres van het stel. Alle stukken, waaronder ook eigen werk, zijn gearrangeerd door trombonist Hein-Jan van Vilsteren.

Het optreden is in de foyer van Theater de Voorveghter aan het Badhuisplein in Hardenberg. Het begint om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.jazzclubhardenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.