Home / archiefcentraal / optreden shebop in hardenberg

optreden shebop in hardenberg

JazzClub Hardenberg ontvangt op zondagmiddag 22 januari de sextet Shebop. Het gaat om een muzikaal zestal dat zich bezig houdt met funky jazz en schwung. Ze spelen liedjes uit de vroege jaren ’30 tot de hipste tunes van vandaag. Linda Westera is met haar bluesachtige stem de zangeres van het stel. Alle stukken, waaronder ook eigen werk, zijn gearrangeerd door trombonist Hein-Jan van Vilsteren.

Het optreden is in de foyer van Theater de Voorveghter aan het Badhuisplein in Hardenberg. Het begint om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.jazzclubhardenberg.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.