opbrengst bingo goed besteed

Zo’n honderd deelnemers kwamen maandagavond naar zaal Dijk om bingo te spelen. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan het vakantiecentrum voor gehandicapten De Imminkhoeve, dat in totaal in bijna dertig jaar 167.500 euro mocht ontvangen van de vrienden afdeling Lemele.

Dit mede dankzij sommige middenstanders, die alle jaren wat hebben geschonken als prijs. De Imminkhoeve kan met dit geld extra dingen doen, want er is geen subsidie van gemeente of regering. De volgende bingoavond is maandag 13 februari. De Imminkhoeve bestaat dit jaar veertig jaar en houdt op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari open huis, zodat je kunt zien wat er met het geld gedaan wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.