Home / archiefcentraal / ontmoetingsdag parochianen vechtdal

ontmoetingsdag parochianen vechtdal

Dit thema zal ook centraal staan in de Eucharistieviering waarmee om 09.30 uur begonnen wordt. Aansluitend aan deze viering is het deel waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten in een gesprek of spel. De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd.

Na een uurtje pauze volgt het ontspanningsprogramma. De dag, die donderdag 2 februari plaatsvindt in de Lindenberg in Ommen, eindigt met het plechtig Lof, een bijzondere viering in de Rooms Katholieke traditie. Inmiddels hebben zich 140 parochianen opgegeven.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.