Home / Ankum / nyhoff ronde verder in tvoh

nyhoff ronde verder in tvoh

“Omdat RTL de succesvolle talentjacht dit seizoen wel erg ver uitmelkt, werd bedacht om de sing-offs dan vanavond uit te zenden. Maar de commerciële zender bouwt het hele circus natuurlijk niet helemaal op voor één uurtje live televisie. Nee, de sing-offs werden gisteren na de reguliere uitzending nog even opgenomen. In een wereld die steeds meer gedomineerd wordt door Facebook en Twitter, blijft niets geheim. Zeker niet met zo’n duizend mensen in het publiek.”

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.