Home / archiefcentraal / nyhoff nog niet zeker

nyhoff nog niet zeker

Nyhoff bracht vrijdagavond het nummer No Mercy van Racoon. Voor het eerst sinds zijn intrede in The Voice een nummer ‘anno nu’, zoals hij vanmiddag al aankondigde. Nick Keizer (van Nick en Simon), jurylid, liet Nyhoff weten dat Racoon met die nummer een nieuwe weg in had geslagen, dat kan Erwin nu misschien ook wel doen. Hij gaf Nyhoff grote complimenten: Hij zou vakmanschap bezitten, een mooie stem hebben en het programma kleur geven.

Zijn coach, Angela Groothuizen, liet de Heetenaar weten dat ze het best bijzonder vond dat Erwin voor het eerst zonder gitaar op het podium stond. “Deze man kan alles zingen,” wist ze te melden. En dat terwijl Erwin volgens Groothuizen verklonken zou zijn met zijn gitaar.

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.