Home / archiefcentraal / nyhoff brengt verrassend nummer in the voice

nyhoff brengt verrassend nummer in the voice

De Heetenaar mag nog niet vertellen welk lied hij gaat spelen, maar als hij desgevraagd een klein tipje van de sluier oplicht, antwoordt hij: “Het nummer is iets meer anno nu. Ik vind het ook een mooi nummer, maar ik zing ook alleen maar wat ik mooi vind. Mensen kennen mijn voorliefde voor de jaren vijftig, zestig en zeventig. Ik ga vanavond laten zien dat ik ook met muziek van deze tijd overweg kan.”

Met de vorm van de Heetenaar zit het wel snor, stelt hij. “Ik voel me wel gespannen, maar ben wel zekerder dan vorige keren. Ik groei meer in de wedstrijd, ik voel me rustiger en relaxter. Mijn stem voelt ook beter aan.”

Op de vraag of hij nog normaal over straat kan sinds zijn TVOH-avontuur is begonnen, antwoordt hij lachend. “Er is wel wat veranderd ja, dat kun je wel stellen. Ik had wel verwacht dat ik wat reactie zou krijgen, maar dit is wel extreem. Ik was laatst in de Ikea en dan zie ik mensen wijzen en hoor ik ze fluisteren. The Voice, The Voice. Het leukste is dat de mensen die zo over me fluisteren vaak niet door hebben dat ik ze hoor en zie.”

Vrijdagmiddag is Nyhoff vooral nog druk met repeteren. Vlak na het gesprek met hem, begon de generale repetitie. De live-uitzending begint om 20.30 uur. Als Nyhoff pech heeft en te weinig stemmen krijgt, moet hij zaterdagavond opnieuw in actie komen tijdens de Sing-off.

Wij hier op de redactie gaan er overigens van uit dat hij niet in de Sing-off komt. Wij gaan als Sallanders en Vechtdallers namelijk enorm op hem stemmen, toch? Go Erwin!

Erwin Nyhoff is te volgen op Twitter (@ErwinNyhoff) te vinden op Facebook en Hyves.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.