nu ook troffee voor duurzaamheid

Ter ere van haar 30-jarig jubileum heeft D66 OMMEN de ´OmmenDuurzaamheidtrofee´ in het leven geroepen.

Bedrijven en particulieren die een duurzame bijdrage leveren komen in aanmerking voor deze trofee. Diverse initiatieven kunnen meedingen naar de prijs, zoals een duurzame bedrijfsvoering, duurzame producten, besparingsmaatregelen, duurzame activiteiten of recyclinginitiatieven.

Naast bestaande duurzame initiatieven en maatregelen, kan men vanaf nu ideeën inzenden die duurzame mogelijkheden bieden. Alle inzendingen dingen mee naar de OmmenDuurzaamheidtrofee. De prijs wordt eind maart uitgereikt en levert ook lokale publiciteit op. Inzendingen kunnen tot 1 maart gestuurd worden naar info@d66ommen.nl. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen. De prijsuitreiking wordt uit de doeken gedaan in lokale media.

Als voorproefje zijn afgelopen week de Gemeentelijke Duurzame activiteiten aan de leden voorgelegd, tijdens het Jubileumfeest van D66 OMMEN. Uit een lijst van tien duurzame initiatieven konden de genodigden punten toekennen. De openbare verlichting, uitgevoerd met LED-lampen, kreeg de beste waardering. Dit plan is eenvoudig uit te voeren en zeer doeltreffend. Het plan dat als tweede uit de bus kwam was die van de zonnepanelen op openbare gebouwen. Op nummer drie kwam de duurzaamheidlening voor particulieren. Voor meer informatie over de Gemeentelijke Duurzame activiteiten kun je terecht op de website www.d66ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.