Home / archiefcentraal / nieuwleusen en asc62 beginnen goed

nieuwleusen en asc62 beginnen goed

ASC’62 begon het nieuwe jaar sterk met een afgetekende overwinning op Enter Vooruit. De mannen uit Enter, die nog titelaspiraties hadden, werden zaterdagmiddag op het kunstgras van sportpark Gerner met 5-3 afgetroefd.

Grote man bij de Dalfsenaren was Floris Meerveld die maar liefst viermaal het net wist te vinden. Enter V. kwam nog wel drie keer op voorsprong maar de Dalfsenaren gaven zich niet gewonnen. Na rust was het vooral Floris Meerveld die ASC’62 in de wedstrijd hield. Chiel Pasman maakte na ruim een uur spelen de 3-3 uit een strafschop, waarna Meerveld met twee doelpunten ASC’62 aan de zege hielp. Door deze zege klimt ASC’62 wat uit de gevarenzone.

Nieuwleusen deed bij AVW’66 eveneens goede zaken door met een duidelijke 0-2 terug te keren naar Nieuwleusen. Carlo Harink zette Nieuwleusen voor de pauze op 0-1, waarna Rob Muller de bevrijdende 0-2 op het bord zette. OZC speelde niet want bij De Esch kon niet gespeeld worden. Nieuwleusen maakte een flinke stap op de ranglijst. In de vierde klasse C speelde Lemele tegen hekkensluiter VSW uit Windesheim.

Na een half uur gaf het scorebord in Windesheim al 0-4 aan. Twee keer Tim Woudsma , Robin Schoenmaker en Frank van Leusen zorgden voor de vier goals. Na rust maakte Tim Woudsma zijn derde en de vijfde voor Lemele. Het was een van de weinige wedstrijden in deze klasse die door ging, maar de belangrijke drie punten gingen mooi mee met de mannen van Hendri Zwinselman.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.