Home / archiefcentraal / nieuwjaarswens vv marienberg

nieuwjaarswens vv marienberg

“Voetbalvereniging Mariënberg wenst iedereen een gelukkig, sportief maar vooral een gezond 2012.

Zaterdag 7 januari hebben wij onze traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden waarin wij altijd onze jubilarissen huldigen. Dit jaar mochten wij maar liefst 5 leden huldigen, eentje voor zijn 25-jarige lidmaatschap en maar liefst vier leden die al 40 jaar het roodzwarte hart trouw zijn.

Bovendien mochten wij vier leden van verdienste ridderen die in al die jaren veel en nog steeds veel voor onze 66-jarige club hebben betekend. Zonder hen en zonder de vele vrijwilligers waren wij niet de leuke en enthousiaste club geworden die wij nu zijn. We hopen natuurlijk op sportieve successen van onze elftallen maar vooral hopen wij dat ieder lid zich thuis blijft voelen bij de club die huist op de grens van Mariënberg en Beerzerveld.”

Alfred Dorgelo, secretaris

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.