Home / archiefcentraal / nieuwjaarswens vrijwilligerssteunpunt

nieuwjaarswens vrijwilligerssteunpunt

” Met die kennis in het achterhoofd wensen de medewerkers van het Vrijwilligerssteunpunt Ommen iedereen een ‘drakerig’ jaar toe! In het bijzonder alle mensen die in hun vrije tijd activiteiten ten dienste van anderen ontplooien.

Wij staan weer een heel jaar enthousiast voor u klaar en hopen velen van u te ontmoeten tijdens het Vrijwilligersevenement, NL DOET, de bijeenkomsten van het Vrijwilligerscafé of tijdens onze openingstijden op maandag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.