Home / archiefcentraal / nieuwjaarswens uvon ijssel vecht

nieuwjaarswens uvon ijssel vecht

“De leden van de Unie voor Vrouwelijke Ondernemers afdeling IJssel-Vecht wensen alle vrouwelijke ondernemers veel goede samenwerking in 2012. De UVON IJssel-Vecht is een zakelijk netwerk, waar ondernemende vrouwen uit de regio IJssel-Vecht contacten met elkaar leggen, kennis delen en inspiratie opdoen. Maandelijks komen de leden van UVON IJssel-Vecht bij elkaar, voor elkaar, een spreker, een workshop, een bedrijfsbezoek of bedrijfspresentatie.

In 2012 staat samenwerking centraal, vanuit de gedachte dat door samen te werken meer bereikt kan worden. En dat wenst de UVON IJssel-Vecht ook alle ondernemende vrouwen in de Vechtdal regio. Het is goed om elkaar in tijden van crisis te vinden en te binden. Ook zin om lid te worden van de UVON, kijk dan op www.uvonijssel-vecht.nl meld je even en kom gewoon een keer.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.